Problemen bij het registreren van IsoBuster PRO

Hier vind u 5 mogelijke vragen en antwoorden indien u problemen heeft om uw IsoBuster versie te registreren en/of het ID en Serial in te voeren.  Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie nodig heeft maar geef aan welke van onderstaande topics uw probleem het meeste benaderd.

1. U heeft moeite om de online winkel te gebruiken ?

Bent u zeker dat u een connectie heeft met het internet of wellicht is de internet site momenteel even uit de lucht.

Probeer aub opnieuw binnen een paar minuten, laat ons weten als het nog steeds niet lukt !

2. U heeft het Email adres, ID en de Sleutel ingevoerd maar er gebeurt niets, de "Registreer>>" knop wordt niet actief ?

IsoBuster - Problemen bij het registreren van IsoBuster PRO
IsoBuster - Problemen bij het registreren van IsoBuster PRO

Een veiligheidstest zorgt er voor dat de "Registreer>>" knop enkel actief wordt indien het Email adres, ID en Sleutel correct zijn ingevoerd.  Deze eerste test voorkomt gewoon dat de knop reeds actief wordt zolang Email, ID en Sleutel niet volledig zijn ingevoerd.  De onderlinge relatie tussen Email adres, ID en Sleutel is complex, dus zolang alle drie niet correct zijn ingevoerd zal de knop niet actief worden.  Pas als alle "puzzelstukjes" correct zijn ingevoerd wordt de knop actief en een tweede test wordt uitgevoerd zodra u op de knop indrukt.  Indien correct wordt IsoBuster dan geregistreerd op uw systeem en geniet u Pro functionaliteit.

De makkelijkste en sterk aanbevolen manier om ID en Sleutel in te voeren is dmv copieren en plakken  (Zie topic 4 indien u niet zeker bent hoe dat moet)
Copieren en Plakken (oftewel Copy and Paste) zijn de beste garantie dat u geen tijpfouten maakt of een 0 met een O verwart enz.

Het Email adres:
Dit is het email adres dat u gebruikte om de aankoop te doen.  Een ander email adres zal niet werken, enkel het adres van aankoop werkt.
Zelfs indien u een fout maakte tijdens aankoop en een foutief email adres gebruikte moet u toch nog dit foute email adres hier invoeren.

Het ID:
U moet het volledige ID invoeren.  Dit zijn 12 - 20 karakters en u zal er het aankoop ID deels in herkennen.

De sleutel:
Is EEN enkel woord en moet als dusdanig worden ingevoerd
7 keer 8 karakters, telkens met een minteken ertussen '-', dus in totaal 62 karakters.

3.U voerde het Email adres, ID en de Sleutel in, klikte op de "Registreer >>" knop (die actief was) en vervolgens kreeg u de boodschap dat de combinatie toch niet correct is ?

Blijkbaar slaagde de eerste test, waardoor de "Registreer >>" knop actief werd maar is er toch nog iets fout in de data zodat de volgende registratietest niet slaagde.
Dus Email, ID en/of Sleutel bevatten nog een of meerdere foutjes.

Om tijpfouten te vermijden, is de makkelijkste en aanbevolen manier, het ID en Sleutel in te voeren dmv copieren en plakken  (Zie topic 4 indien u niet zeker bent hoe dat moet)
Copieren en Plakken (oftewel Copy and Paste) zijn de beste garantie dat u geen tijpfouten maakt of een 0 met een O verwart enz.

4. Hoe copieer ik en plak ik het ID en de Sleutel van de Email naar het registratie venster ?

Simpel eigenlijk:

IsoBuster - Problemen bij het registreren van IsoBuster PRO

Selecteer het volledige Email adres, of ID of de Sleutel in de Email,
vervolgens klik de rechtermuisknop en selecteer "Copieren".
Dit copieert de text naar geheugen dat door Windows wordt beheerd.

IsoBuster - Problemen bij het registreren van IsoBuster PRO

Plaats de cursor nu in het editeer veld in het registratie venster, rechtermuisknop klik en selecteer "Plakken"

Alternatief kan u ook uiteraard de standaard Windows toetsen combinaties gebruiken om te copieren en te plakken.
Deze gestandardiseerde combinaties maken het leven makkelijk aangezien ze in vele applicaties kunnen gebruikt worden.
Dus eens u deze combinaties kent zal u ze steeds vaker beginnen te gebruiken, vb. tijdens het schrijven van teksten, het bewerken van fotos enz.
Selecteer het ID of de Sleutel in de Email.  Druk de twee toetsen 'ctrl' en 'c' in.  Voila, de data is nu naar het Windows geheugen gecopieerd.
Vervolgens, plaats de cursor in het ID of Serial editeer veld in het registratie venster en gebruik deze twee toetsen tegelijk : 'ctrl' en 'v'.
Dit plakt wat er in het speciale Windows geheugen zat nu naar het editeer veld.

5. De optie om het registratievenster op te roepen is niet actief in het hoofdmenu, hoe kan ik nu mijn Email adres, ID en Sleutel invoeren ?

IsoBuster - Problemen bij het registreren van IsoBuster PRO

IsoBuster kan niet steeds opnieuw geregistreerd worden.  En de optie is dus niet meer actief na eerste succesvolle registratie.
Eens geregistreerd op uw systeem blijft het ook geregistreerd. Het ID en Sleutel blijven dus actief, ook als u een latere versie installeert.
Indien u echter een "niet zo legale" versie heeft geprobeerd die u op het internet had gevonden is de optie dus ook niet meer actief.
Wij hebben geen controle over wat er allemaal beschikbaar is op het internet.  Het is op uw eigen verantwoordelijkheid dat u dingen tracht te omzeilen.
Echter, indien u een ID en Sleutel heeft gekocht en u zich in deze situatie bevind, laat het ons gewoon even weten en we helpen u graag de nieuwe combinatie invoeren.  Zorg gewoon dat u expliciet naar "topic 5" verwijst en vermeld ook onmiddelijk de aangekochte sleutel.

Indien nog steeds problemen, contacteer ons: https://www.isobuster.com/nl/support.php
Laat ons zeker weten welk topic het meeste uw probleem benaderd.