Installatie

Indien u IsoBuster nog niet heeft afgehaald en geinstalleerd, download dan eerst hier:
https://www.isobuster.com/nl/download.php

Download een van de bestanden, van een van de download locaties.  Op de pagina blijkt wel welke download het meest geschikt is voor u (vb. de "alle talen" versie)

Eens het installatie bestand is afgehaald, dient u het enkel nog uit te voeren.  De installatie procedure gidst u verder.

Wanneer u tijdens installatie wordt gevraagd om bestandsassociaties te selecteren betreft dit associaties voor zogenaamde "image bestanden".
"Selecteer bestandsassociaties" kan wellicht verwarrend zijn. Deze optie bestaat voornamelijk voor de tweede functie van IsoBuster, nml. het openen van 'Image bestanden'.  'Image bestanden' zijn identieke copies van CDs of DVDs, blok per blok gecopieerd, in gewone bestanden welke u gewoon op de harde schijf, of elk ander medium, kan opslaan. Met IsoBuster is het namelijk mogelijk deze 'Image bestanden' te openen en te beschouwen als gewone CD, DVD, BD of HD DVD plaatjes. Meer hierover in Help.
De extensies die je kan selecteren in het "Selecteer bestandsassociaties" venster zijn dergelijke 'Image bestand' extensies. 'Image bestanden' bestaan in vele verschillende vormen, gecreeerd door vele verschillende applicaties. Daarom zijn er zovele verschillende types selecteerbaar in het "Selecteer bestandsassociaties" venster.
Meer hierover hier: https://www.isobuster.com/nl/tips/installatie_van_isobuster_en_bestands_extensies.

Ter informatie :

IsoBuster zal naar een 'ID' en 'Serial' vragen tijdens starten. Indien u een licentie kocht kan u die data nu invoeren.  Anders selecteert u "Herinner me later" of "Enkel de gratis functionaliteit".

In geval van problemen bij het invoeren van uw 'ID' en 'Serial', beroep dan even op deze informatie.

Na een installatie van IsoBuster moet u het systeem niet herstarten.
Er worden geen 'drivers' geinstalleerd en er worden enkel bestanden geplaatst in de map die u selecteerde als installatie map.