Hoe registreer ik PRO functionaliteit

Het registreren van IsoBuster is simpel

Koop een licentie via Krediet kaart, Bankoverschrijving, Paypal, ... :

Volg: https://www.isobuster.com/nl/buyisobusternow/ en u komt uit op een beveiligde site.

Wanneer de online transactie vervolledigd is zal automatisch een Registratie ID en Sleutel (Key) opgestuurd worden via Email.  Dit gebeurt over het algemeen onmiddelijk.  Deze confirmatie email bevat buiten de transactie details ook uw licentie sleutel (ID en Key) en een hoop meer informatie.  Scroll naar beneden in de email om alle informatie te lezen.
Indien er iets mis lijkt te gaan, aarzel niet ons te contacteren https://www.isobuster.com/nl/support.php maar geef het systeem in extremis 12 uur de tijd om de email bij u te krijgen !

Download en Installeer IsoBuster :

Indien u IsoBuster nog niet heeft afgehaald en geinstalleerd, lees dan eerst dit.

Eens u uw ID en Sleutel heeft ontvangen via Email :

Indien u IsoBuster voor de allereerste keer opstart, na installatie, krijgt uw volgende venster:

IsoBuster - Hoe registreer ik PRO functionaliteit

Indien u IsoBuster (zelfde versie) reeds opstartte, ga dan naar het hoofdmenu en selecteer ("Help" / "Registratie").  Zie foto.  Deze optie brengt u naar het venster zoals eerder getoond (zie bovenaan)

IsoBuster - Hoe registreer ik PRO functionaliteit

Copieer en plak, vanuit de registratie/confirmatie Email: Email adres, ID en Sleutel nummer in de voorziene editeer velden.

klik de "Registreer >>" knop dewelke actief wordt indien Email adres, ID en Sleutel correct zijn ingevoerd en vervolgens krijgt u de zogenaamde "Pro" functionaliteit.  Vanaf nu blijft IsoBuster Pro vrijgeschakeld op uw systeem. Zelfs na deinstallatie blijft de registratie geldig, zodat waneer u nogmaals installeert uw oude gegevens reeds ingevoerd zijn en u onmiddelijk met Pro functionaliteit kan werken.

IsoBuster - Hoe registreer ik PRO functionaliteit

In geval van problemen :

vind de oplossing hier

Hoe zie ik of mijn IsoBuster geregistreerd is :

Ga naar het "Informatie" venster, via het hoofdmenu: "Help" / "Informatie".
Indien het informatievenster  [Geregistreerd] toont, heeft u een geregistreerde versie.

IsoBuster - Hoe registreer ik PRO functionaliteit